Ana içeriğe atla

Maltepe Hurdacılar | 05444905371 | Maltepe Hurda Alanlar



Maltepe Hurdacılar | 05444905371 | Maltepe Hurda Alanlar

 0

Maltepe Hurdacılar,Maltepe Hurda Alanlar,Maltepe Hurdacı,Maltepe Hurdacılar,Hurdacılar İstanbul,İstanbul Anadolu Yakası Hurdacılar,İstanbul Hurdacılar Sitesi Nerede,Hurdacılar İstanbul Avrupa Yakası,Hurdacı İstanbul,İstanbul Hurdacılar Çarşısı,Hurdacı Ümraniye,Kadıköy’Deki Hurdacılar,Maltepe Hurdacı,Ümraniye Hurdacı,Kadıköy Hurda Alanlar,Göztepe Hurdacı,Ferhatpaşa Hurdacı,Bostancı Hurdacı,Başta Marmara Bölgesi Olmak Üzere İstanbul’un Tüm Semtlerinde Hurdaların Karşılığını Değerinde Sizlere Sunmaktadır.

Maltepe Hurdacılar

Maltepe başta olmak üzere Hurdacılık alanında hizmet veren firmamız Marmara Bölgesi’nde hakim bir şekilde hizmet verme kapasitesine sahip araç ve donanımlara sahiptir. Ataşehir merkezli olarak hurda sektöründe faaliyet gösteren firmamız: çevre illerde de toplu hurda alımları yapmakta olan bir firmadır.Hurda çeşitleri oldukça çok olup, piyasada en çok geri dönüşüme yatkın olan ve tercih edilenlerin başında metal hurda gelmektedir.
Bir çok fabrikanın üretim aşamasında metal hurda ve metal hurda parçaları çıkmaktadır. Firmalarla yapmiş olduğumuz anlaşmalarla
üretim aşamalarında çıkan metal hurdalarını kendi araçlarımızla toplayıp tesislerimizde ayrıştırarak tekrardan kullanılmasını sağlıyoruz.

Maltepe Hurda Alım Bölgesinde Bakır Hurdası Alımı

Değerli madenlerin başında gelen bakır hurdaların alımında  Bölgesinde hizmetinizdeyiz. Bakır hurdaları değerinde alıyor ve geri dönüşüme kazandırıyoruz.
  • Bakır hurdaların plastik koruyucu kablolardan ayrıştırılması,
  • Hurda bakırın kalitesinin belirlenmesi,
  • Söküm gerektiren durumlarda hurda sökümü işleminin yapılması
gibi işlemler tarafımızdan yapılmaktadır. Hurda bakırlar ekonomimiz için oldukça değerlidir. Bu nedenle bakır hurdalarını geri dönüşüme kazandırmakla hem milletimize, hem devletimize, hem de bütçenize katkı sağlamış olursunuz.

Maltepe Hurda Alım Geri Dönüşüm Şirketi

Kullanım dışı kalmış  geri dönüşüm yapılması ile öncelikle hammadde ihtiyacı azalır ve dolayısıyla insan nüfusu ile  artan tüketimin doğal dengeyi bozması büyük düzeyde engellenmiş olur.
Yeniden kazanımı mümkün olan maddelerin tekrar hammadde olarak kullanılması büyük miktarda israfı engelleyip enerji  tasarrufunu mümkün hale getirmektedir.
Yaşadığımız Çağ elektronik çağıdır.İhtiyaç fazlası bir çok elektronik atıklarımız oluşmaktadır.Bu yüzden fazlası ile elektronik atık çöpleri oluşmaktadır.Bu atıklar, biz canlıların yaşamını sürdürdüğü doğaya  içerilerindeki bileşenlerinden ötürü zarar vermektedir.
Aldığımız bazı çeşitler;
Alüminyum Külçe
Demir Hurda
Bakır Hurda
Alüminyum Hurda
Hurda Kalay
Pirinç Hurda
Hurda Krom
Hurda Nikel
Plastik Hurda Alımı
Evsel Ambalaj Atık Toplama
Hurda Elektrik Kablosu
Hurda Klima
Hurda Bakır
Hurda Elektrik Motoru
Metal Hurda
Araç Hurda Alış Satışı
Sarı Hurda
Alüminyum Hurda
Elektronik Hurdası
ve daha fazlası için ulaşınız whatsapp üzerinden resim ata bilirsiniz..ATASEHIR İSTANBUL.https://www.atasehirhurdaci.net /

Bu blogdaki popüler yayınlar

Maltepe Hurda Alanlar

Maltepe Hurda | 05444905371 | Maltepe Hurda Alanlar | Asya Hurda